- Autor: normandie1
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 100 |
Citronová šťáva | 5 |
Máslo čerstvé | 5 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Víno bílé suché | 40 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 958 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
jablko omyjeme. vykrojíme jadřinec se stopkou, do otvoru nasypeme třtinový cukr, skořici, vložíme lžičku brusinek, poklademe vločkou másla , vložíme do pekáčku,podlijeme vodou s bílým vínem, pečeme ve vyhřáté troubě cca 30 min. Podáváme na zrcátku z bílého domácího jogurtu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.